0751158198

Remus Sime
sime_remus(at)yahoo(dot)com

Rezultatele proiectului Alerg Pentru O Cauză, ediția a III-a

Cu mare bucurie suntem astăzi gata să anunțăm rezultatele proiectului Alerg Pentru O Cauză ediția a III-a, 2014.

Cu sprijinul susținătorilor care au lucrat pentru implementarea proiectului, cu ajutorul alergătorilor care au dus ștafeta în cele 2 zile de alergare, cu donațiile inimoșilor prieteni care cred în viitorul acestori elevi, iată-ne ajunși aproape de momentul culminant, cel al acordării burselor.

Sunt bucuros să declar că aceasta ediție a proiectului este un real succes. Numărul alergătorilor și susținătorilor implicați este cel mai mare dintre toate edițiile; donațiile primite sunt cele mai consistente respectiv numărul elevilor care vor beneficia de o bursă este cel mare dintre toate edițiile.

Bazându-ne pe aceste rezultate, anul viitor vom continua pe aceeași idee a alergării în ștafetă a distanței Timișoara Beiuș, 200 km, având același scop: investirea în educația elevilor silitori (cu media peste 9:00) dar a căror situație materială nu este cea mai favorabilă.

Am parteneriat în 2013 și acum în 2014 cu asociația Bunul Samaritean Beiuș. Ca implementator local, asociația a asigurat procesul de creere și implementare proces de aplicare și selectare beneficiari, design și multiplicare materiale promovare, asigurarea informării conducerii și profesorilor școlii, prezentări în clasele liceului a programului de burse, preluarea cererilor și aplicarea sistemului de punctare, asigurarea comunicării cu presa și publicării evenimentului din 6/7 septembrie în presa bihoreană, asigurarea predării financiar contabile a burselor, interacțiune ulterioară cu elevii premiaț și nu numai.

De asemenea am parteneriat cu asociația Alergotura Timișoara, membrii asociației impicându-se foarte activ atât în organizarea logistică a evenimentului, în alergarea ștafetă spre Beiuș, cît și in stângerea de fonduri transformate apoi în burse către elevi.

Mulțumesc de asemenea tuturor celor 25 de elevi care au aplicat pentru burse. Sperăm că anii ce urmează să putem face mai mult și să creștem numărul de burse. 

 

Cateva date statistice:

Donații primite: 13859 ron, care vor fi folosiți astfel:

 •   12000 ron 10 burse anuale de câte 1200 lei fiecare
 •     1350 ron cheltuieli administrare burse Asociația Bunul Samaritean Beiuș
 •      354 ron comisionane bancare plata cu cardul, plătite către compania Mobilpay/Netopia
 •      155 plata administrare web-site AlergPentruOCauza.ro

Aplicații primite pentru burse: 25

Aplicatii selectate: 10

Și cum vorba multă sărăcia omului, închei prin a mulțumi încă o dată tuturor care au ales să nu rămană indiferenți față de situația acestor elevi. Noi credem în ei, ne punem speranța în ei și avem convingerea că și ei vor deveni dintre cei care vor aduce schimbarea în bine a țării noastre. Dumnezeu să ne ajute!

 

Cei 10 bursieri „Alerg Pentru O Cauză” ediția a III-a 2014 sunt:

 • FENEȘI TIMEA                          cls. XI – E
 • TIRBAN MĂDĂLINA-CRISTINA    cls. XII – B
 • CHIUHANDU CRINA-LUCIANA    cls. XII – C
 • PELE ADRIANA                         cls. XII – E
 • BOGDAN GABRIELA                  cls. XII – D
 • ILE IOANA-FLORINA                 cls. XII – G
 • DUMȘE EMILIA-IONELA              cls. XII – G
 • FOFIU IOANA BIANCA               cls. XI – E
 • COPACIAN MĂDĂLINA               cls. XI – C
 • BUNTA GEORGIANA FLORINA    cls. X – A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *