0751158198

Remus Sime
sime_remus(at)yahoo(dot)com

Fundraising prin platforma Galantom.ro

ribbon

Acum ai posibilitatea să strângi mai ușor fondurile pentru cauza în care crezi, prin platforma Galantom.ro.

La scurt timp după ce te vei înscrie ca fundraiser alergător pe site-ul alergpentruocauza.ro, completând formularul de pe prima pagină, ți se va crea o pagină de fundraiser pe Galantom.ro prin care poți colecta donații online, prin plata cu cardul. Pagina ta va arata ca cea de aici.

Vei primi de la noi un mesaj de confirmare a creării paginii tale de fundraiser, împreună cu link-ul către aceasta si, din acel moment, vei putea începe să îl pomovezi online și offline în mediul tău social pentru a colecta donații.

În cazul în care vei primi și donații cash sau sponsorizări de la companii, te rugăm să ne contactezi pentru a adăuga aceste donații la target-ul tău și pe Galantom.ro.

Instrumentul îl ai la îndemână, trebuie doar să depui puţin efort pentru promovarea inițiativei tale.

Îți multumim ca ai ales să susții cauza noastră și îţi dorim mult succes la antrenamente și la fundraising!

One Response so far.

  1. Salutare prieteni!
    Sustin proiectul initiat de Remus Sime, „Alerg petru o cauza”, deoarece imi place sa ajut si sa alerg. Cine doreste poate sustine acest proiect, fie donand, sau alergand.
    Banii adunati se vor dona sub forme de burse elevilor de la Colegiul National” Samuil Vulcan” , Beius, care provin din familii modeste, dar care au rezultate bune la invatatura.
    Va invit cu drag sa sustinem proiectul lui Remus. Puteti dona sau alerga o tura din stafeta Timisoara -Beius, intr-o cursa fara obiective, alergam doar cu sufletul pentru a ajuta niste tineri la inceput de drum.
    Orice gest conteaza pentru ei, merita ajutati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *